Pages

Ads 468x60px

Monday, 27 January 2014

Isnin

Assalammualaikum .
selamat hari Selasa . 
eh dh Selasa dh yee ? huhu . 
mmg aku nie jenih hat suka tulis  blog bila dh msuk hari lain utk cerita pasai aktiviti hari nie
awat tah lah . 
hehe 

hmpa taw kan apa jadi bila hari Isnin ?
seriously aku tak suka hari Isnin sejak skolah lagi
sbb kelas aku packed giloss sem nie
dan aku sngt MISERABLE ! arghh
3 kelas direct , pastu gap , pastu kelas lagi
naik tepu dh haih otak aku dok belajaq .
dh lah sem ni bnyk coding . awat lah taktiawww .
penat tahuu ?
dh la kelas pagi . hehhh .
tadi dlm kelas mmg tersengguk sengguk dh
penangan tak ckup tdo smlm
tapi bila buat coding trus segar mata nie
ajaib betul ~
hahaha

tuh lah org kata , bla kita tak try kita tak tau bnda tuh susah ka tak
coding nie senang tapi bila tak phm tuh yg susah
iye dokk ?
so maghi belajar coding okay anak anak :)

tadi Ibu call ckp dh beli buaian dgn stroller utk Firash Adrian
hmmm
awat tak tunggu ?
baru nk beli stroller SCR utk Adrian .
tapi takpe lah dik , apa pun boleh
nnti balik kte g shopping baju awk ye syg :)
love u mucho ~

hri nie mmg kerja berwhatsapp ja .
ehem , tahu lahh sejak ada Internet nie
batteri phone pun cpt hbis jee
hahaha
dgn Mukhriz lah , dgn Kak Chik lah , dgn Geng Comel lah
dan msti lah dgn
ehemmm
sapa ye ?
hahaha
rahsiaaaaaaaaa ~

minggu ni gua balik .
jadi Yana Azahar dgn Mira sila bersiap sedia okeh
ouh lupa .
Anas Boizz pun diminta tunggu .
hahaha !
aku rndu okehh .
tak lupa jugak
Pikah Ajis dgn Epah Pojey .
hewhew .
kbye dimor ~ :)


Sunday, 26 January 2014

Weekend :)

Assalammualaikum !
selamat hari Isnin , eh , tapi kt tittle tajuk "weekend" hm
hehe
sebenarnya blog nie aku tulis pada pukul 1.11 a.m
dh msuk hari Isnin lah kan , apa boleh buat , tadi sibuk tgok AJL , pastu p print notes lagi
sbb dh dpt amaran sesiapa yang tak print notes utk kelas IP esok
tak boleh masuk kelas . haaaa . berani ke kau utk tak print benda tuh ?
tak kan ? kalau tak msti lah rajin utk pegi print
siap angkut housemates lagi , kekonon teman lah . hihi 

okay . back to the topic 
hri nie , eh silap , semalam . hari ahad tuhh
aku p Teluk Batik dgn si mokmok Nadia ~ hewhew
saja nk hbiskan masa dkat situ , btw , org mmg ramai lah ye bila p weekend nie
disebabkan kami p pun dh lambat ,
jadinya aku membuat keputusan utk tak mndi .
sanggup ke kau nk beratur panjang-2 masa nk tukar baju ?
ohh tidakk . jadi mari bercanda di persisiran pantai . 
acewah kau jemahh ~
dh lah pegi tuh pun tak disangka sangka .
semua sbb Nadia lah , mula tak jdi . 
aku pun smbung tdoq lah 
last2 dia mai umah , mmg terkejut cipan lah .
siap siap trus p , dgn tak makan nya . 
takpaaa .
kurus cpt sikit .
ye dokk ?
lagi pun aku tgh menyahut cabaran diet semata mata nk pakai baju
yg Mukhriz beli dkat Indon !
chaiyokkkk ! hewhew
tgokk . suka lari topic .
mencikk tawww ~ haha 
excited okehh nk dpt baju tuhhh ~ :D

dh skrg nie aku nk cerita pasal kejadian masa kteorg balik ,
biasa lah , dh nama pun aku pegi dgn Nadia je , dua org je lah kan .
masa otw balik , Nadia yg drive , ade lah sebuah keta nie
lelaki semestinya , himpit keta kami . seriously gua cuak gila ,
cpt2 gapai phone , ready nk call polis if anything bad happen ,
yg keta tuh plak asyik ikot pastu hon lah , babai lah , ikot tepi lah .
aku ngn Nadia masa tuh dh berserah smbil bawak keta laju laju .
Alhamdulilah smpai simpang Batu Gajah , keta tuh ikot simpang and kteorg trus , sblum dia naik flyover
sempat lagi babai kteorg . gila lahh ~ psiko bhai mamat tuh . heh
so , hati hati lah ye bila balik malam terutama perempuan ,
kalau ada jadi cmnie , jalan terbaik , jgn layan , and make sure phone always in your hand .
okeh bebehhh ! :)

udah udahh
yukk layan gambar .
eh pesal aku ckp Indon nie ?
msti pengaruh Mukhriz ! hahaha :D
sorry Mukhriz , I gurau gurau jee . tak marah kannn :D

nie masa otw nk p .
gambar culik dkat Instagram je . hehe

Teluk Batik yoww ~  main celup celup kaki je punn . 
tuh nampak banana boat tuh ?
Nadia ajak naik , tpi sorry lah , aku nie bkn jenis berani . nk menyelam pun takut ,
kalau jatuh dlm air mau pengsan .
haha :D
plus pakai cantik cantik pastu nk basah ?
okeh takmau . haha

and Mokmok that is Nadia . haha . 
suka tiru gaya itew taw . hm hm
but anyway thanks dear sbb ajak itew p jenjalan . best sngt :D
*pstt aku nmpk kurus kan. hehe .
realitinya mmg aku dh KURUS ! haha
kbye


Saturday, 25 January 2014

Satu

Bismillahhirrahmanniruhhim
Assalammualaikum w.b.t .
Hai .
Nama saya , ehem , skema nya pakai saya nie ~
hehe.
okay lah ,
nak aku ke Nurin ?
kalau sopan msti lah Nurin ye dok , 
tapi gua nie rock tahap cipan . hm
so
aku is better right ~
hewhew
apa apa lah 
asal tak mudarat .

okay . 
Nama aku Nurin Athirah Abdul Halim ,
seorang pelajar yg bakal menamatkan pengajian lagi setahun setengah *yeah*
blog nie sebenarnya dh lama dh
tapi tah berapa kali asyik padam pastu tulis balik pastu padam balik
haha
hm , kisah selalu berubah ,
jadi blog pun wajiblahhh berubah XD
nie lah blog baru .
Insha Allah , akan rajinkan dan gagahkan diri utk update 
*selama nie pun cmnie gak*
huahua
takpe lah .
bkn slalu boleh nk rajin kan :P

utk tahun nie .
semuanya baru ,
termasuk life
family apa tah lagi
Alhamdulilah dh bertambah lagi sorg adik .
yg tuh next post lah eh baru cerita .
hihi

jadi ,
aku mengharapkan semua yang aku hajat akan tercapai 
Insha Allah
*pstt termasuklah cerita cinta*
hehe . tu je kot yg nk ckp , 
first post mmg wajiblah malas untuk bebel banyak banyak 
see ya in next post .
mucho gracias .
love yaa :)